Kenmerken

Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs € 427.500,- k.k.
Energielabel C

Object

Type object

Twee onder één kapwoning

Soort object

Eengezinswoning

Bouwjaar

1985

Afmetingen

Woonoppervlakte

109 m2

Perceeloppervlakte

292 m2

Inhoud

427 m3

Aantal kamers

5

Omgeving

Ligging

Aan rustige weg, Vrij uitzicht

Overig

Garage

Aangebouwd steen

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Omschrijving

Wonen in een rustig dorp en toch alles dichtbij (veel dichterbij dan je in eerste instantie zou denken). Dat kan in Oterleek waar je aan de oostrand van het dorp deze half-vrijstaande woning met aangebouwde garage aantreft. De plek is fantastisch met vrij polderzicht vanuit de woonkamer en achtertuin, een kinderspeeltuintje in de straat en veel wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving.

We zetten even een paar belangrijke zaken voor je op een rij:
-Geweldig vrij uitzicht
-Recent vernieuwde uitgebreide keuken (2020)
-Recent vernieuwd toilet en badkamer (2020)
-Parkeermogelijkheden op eigen terrein
-Binnendoor bereikbare garage
-energielabel C maar daarna zijn de kozijnen op de eerste verdieping vervangen door kunststof en voorzien van HR++ glas en zijn er 14 zonnepanelen geplaatst
-Begane grond voorzien van vloerverwarming met pvc vloerafwerking
-Begane grondvloer en eerste verdiepingsvloer van beton, 2e verdiepingsvloer van hout

Kenmerken:
Bouwjaar 1985, perceeloppervlak 292 m², woonoppervlakte 108,9 m², overig inpandige ruimte 20,9 m², bruto inhoud woning ca. 427 m³, energielabel C (geldig tot 03-01-2030).

Online bezichtigen?
Bezichtig deze woning alvast online alsof je er ‘live’ rondloopt door op de website van MooiHuys bij de woningpresentatie te klikken op 3D-impressie. Je kunt dan op je telefoon, tablet of laptop het hele huis zien zoals het in werkelijkheid is. Je hebt geen VR-bril nodig, maar dat kan wel voor een maximale beleving zorgen!

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang naar de verdieping en een toiletruimte. De tuingerichte woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van een grote schuifpui richting de diepe achtertuin. De open keukenruimte bevindt zich aan de straatzijde en is voorzien van een moderne, uitgebreide keuken voorzien van gaskookplaat, wasemkap, vaatwasser, koelkast, combi-oven en koffiemachine.

1e verdieping:
De centrale overloop biedt toegang tot een grote slaapkamer (2-persoons) aan de achterzijde alsmede een slaapkamer (2-persoons) aan de voorzijde van het huis. De in 2020 geheel vernieuwde badkamer is tussen deze beide kamers in gesitueerd en is uitgerust met een douchehoek met twee douches en glazen schuifwand, een toilet en een wastafelmeubel. Hou je van uitgebreid relaxen? Dan staat er in de slaapkamer aan de achterzijde een royaal bubbelbad voor je klaar.

2e verdieping:
Op deze verdieping is ruimte voor nog eens twee kamers. Aan de voorzijde is een leuke 1-persoonsslaapkamer aanwezig. De ruimte aan de achterzijde staat nu in open verbinding met de centrale overloop maar hier kan heel eenvoudig een vergelijkbare kamer gemaakt worden door het plaatsen van een extra wandje. In het middengedeelte bevindt zich een vaste kastruimte en opstelruimte voor de cv-ketel.

Tuin en garage:
De achtertuin is maar liefst ruim 20 meter diep en grenst aan de achterzijde aan een sloot. Hier is een terras aangelegd met een oer-Hollands uitzicht op de Oterleker Polder. Aan de voorzijde kunt u voor de garage eventueel een auto op eigen terrein parkeren.

N.B.: op de kaart van het Kadaster staat de belijning van het woonhuis om onduidelijke redenen onjuist weergegeven (fout bij digitalisering). Naast de garage is geen toegangspad naar de achtertuin aanwezig.

Interesse in deze woning?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als je dat wil voeren we onder het genot van een ferm bakkie koffie een goed gesprek over jouw potentiële droomhuis. Wil je liever een afspraak maken voor een bezichtiging? Geef dan hieronder je voorkeur voor een dag en tijd aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.